Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. Wij snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek met onze directeur en een rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt of Vlinderboom past bij u en uw kind. Bovendien is uw kind ook welkom bij dit gesprek! U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Persoonlijke rondleiding Vlinderboom Octant Pijnacker
Dagelijks inloopkwartier Vlinderboom Octant Pijnacker

Dagelijks inloopkwartier

Wij vinden het altijd leuk om u te ontmoeten. Wij zien ouders als partners en vinden het belangrijk om u te betrekken bij de school. Tussen 08.15-08:30 uur bent u dan ook van harte welkom om samen met uw kind een kijkje te nemen in de klas. Er is tijd voor een korte vraag aan de leerkracht, maar ook om samen met uw kind te kijken naar zijn werk. In de lagere groepen vinden de kinderen het vaak leuk als u niet alleen naar het gemaakte werk komt kijken, maar ook een korte activiteit met hen samen doet. Zo liggen er in de kleutergroepen boekjes voor u klaar om samen te lezen.

Dagelijks inloopkwartier Vlinderboom Octant Pijnacker

Octant ouderavond

Voor bestaande en oriënterende ouders organiseert Octant ouderavonden. Op deze avond kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met onze school. Wij organiseren lezingen en workshops rondom één van de vijf thema's van Octant en vertellen hoe wij daar als school invulling aan geven. Ook kunt u kennismaken met de school, leerkrachten, andere ouders en onze manier van lesgeven. Wij stellen u op de hoogte wanneer een dergelijke avond georganiseerd wordt op Vlinderboom.