Werk in uitvoering! Binnenkort is deze site weer helemaal up to date.

Ouderinformatie

Een goede, fijne school maken we met elkaar! Wij vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen de school en de ouders. Een goede samenwerking tussen schoolleiding, leerkrachten, kinderen en hun ouders vormt de basis voor een goed schoolklimaat. Met vragen over de gang van zaken op school of in geval van specifieke vragen over uw kind kunt u altijd terecht bij uw leerkracht. U kunt na schooltijd even langslopen of een afspraak maken.

Wij hebben voor onze dochter gekozen voor de Vlinderboom omdat de school ons aansprak door de persoonlijke en laagdrempelige benadering naar de kinderen en ouders toe. Wij vinden het hoge opleidingsniveau van de leerkrachten heel fijn. Onze dochter zit nu 2 jaar op de Vlinderboom en gaat iedere dag met veel plezier naar school! We zijn zeer blij met de gemaakte keuze van de Vlinderboom!
Bas Ruigrok
Vader van Jenthe

Kalender & Vakanties

Hier vindt u alle belangrijke data voor activiteiten, vakanties, informatieavonden en projectweken.

Schoolteam

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team van directie en leerkrachten die zich dagelijks maximaal inzetten voor de ontwikkeling van uw kind!

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Samenwerking met ouders

Bekijk wat u kunt doen voor onze school. Van hulpouder tot de MR of OR; er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij u past!

Overblijfinformatie

Dankzij ons 'vijf gelijke dagen' model lunchen de kinderen iedere dag met hun eigen leerkracht. U kunt uw kind hier aanmelden voor de schoolmelk, die geleverd wordt door Campina.

Kindcentrum

Een plek waar onderwijs en kinderopvang naadloos op elkaar aansluiten. Het verschil tussen school en opvang bestaat hierdoor niet meer.